Tugay Kerimoğlu?nun Şanlıurfa performansı

Şanlıurfaspor ?un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu 4 maçta 2 galibiyet tattı.

SPOR 14.12.2015 12:53:36 1605 0
Tugay Kerimoğlu?nun Şanlıurfa performansı
Teknik Adam Kerimoğlu takımın Altınordu maçında sergilediği azimli futboldan memnun olduğunu söylese de taraftarlar deplasman fobisini üzerinden atamayan Şanlıurfaspor’dan galibiyetler serisi bekliyor.
Hüseyin Dağ’ın görevine son verilmesinin ardından Takımın başına getirilen Tugay Kerimoğlu, 3 Lig ve 1 kupa olmak üzere toplam 4 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalardan ikisini kazanan Şanlıurfaspor 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
Kerimoğlu’nun ilk sınavı Kayseri Erciyesspor
PTT 1.Lig’in 12.haftasında alınan 4-0’lık Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında Hüseyin Dağ’ın görevine son verilmiş ve yerine Tugay Kerimoğlu getirilmişti. Ligin 15.haftasında takımın başında olan Tugay Kerimoğlu çıktığı ilk sınavında Kayseri Erciyesspor’u son dakikada, Edinho’nun penaltıdan attığı golle 2-1’lik skorla devirmeyi başarmıştı.
Kupadaki ilk sınavında da başarılı oldu
PTT 1.Lig’in 13.haftasında Kayseri Erciyesspor’u 2-1’lik skorla deviren Tugay Kerimoğlu’nun öğrencileri , sonraki karşılaşmada kupa sınavına çıktı. Ziraat Türkiye Kupası 3.Eleme Turu’nda Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda konuk ettiği Kırklarelispor’u 87.dakikada Edinho’nun attığı golle 1-0’lık skorla devirerek gruplara kalmayı başarmıştı.
İlk mağlubiyet Karabük deplasmanında denizli escort
Tugay Kerimoğlu PTT 1.Lig’in 14.haftasında takımının başında 3. maçına çıktı. Lider konumda bulunan Kardemir Karabükspor’a konuk olan Şanlıurfaspor  rakibini oldukça zorladı. Girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Sarı Yeşillier, bu maçtan 1-0 ‘lık mağlubiyetle ayrıldı.
Deplasmanda ilk puanını İzmir’de aldı
Tugay Kerimoğlu çıktığı 2.deplasman sınavında ilk puanını Altınordu deplasmanında almayı başardı. Deplasmanda oldukça kötü performans sergileyen Şanlıurfaspor , Tugay Kerimoğlu’nun gelmesiyle birlikte deplasmanda daha iyi oynamaya başlasa da henüz galibiyet alamadı .