Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

.

YEREL 23.12.2023 16:41:00 531 0
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 6 asker şehit olmuştu. 6 İlimize şehit ateşinin düşmesinin ardından 6 askerimiz ile ilgili yürek yakan detaylar da ortaya çıktı.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Şehit olan askerlerin kimlikleri şöyle:

  • Piyade Teğmen Ramazan Günay (İzmir)
  • Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan (Denizli)
  • Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı (Zonguldak)
  • Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (Tokat)
  • Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (Malatya)
  • Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (Sinop)

İZMİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın İzmir'in Buca ilçesindeki babaevine Türk bayrakları asılırken, acı haberi duyanlar ise taziyeye koştu. Şehidin bekar olduğu öğrenildi.

 

 

ŞEHİT MEHMET SERİNKAN'IN 2 ÇOCUĞU VARDI

Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın Denizli'nin Tavas ilçesi Yorga Mahallesi'nde yaşayan ailesi ve Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde yaşayan eşine şehadet haberi verildi. Şehidin 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

 

 

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI İSMAİL YAZICI 4 AY ÖNCE EVLENMİŞ VE EŞİ HAMİLE

Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin 4 ay önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenildi.

 

 

TOKAT'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin 7 çocuktan biri olduğu öğrenildi.

 

 

ŞEHİT TAŞKIN'IN BİR KARDEŞİ DE TSK'DA GÖREVLİ

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin anne ve babasının Umre için Mekke'de oldukları öğrenildi. Şehidin bir kardeşinin de TSK'da görevli olduğu öğrenildi.

 

 

TEDAVİSİNİN ARDINDAN TEKRAR GÖREVİNE DÖNMÜŞ

Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin geçen yıl Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralandığı ve tedavisinin ardından tekrar göreve döndüğü öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Türkiye Şehitlerine Ağlıyor