URFA VALİLİĞİNDEN UYUŞTURUCU VE YARALI POLİS AÇIKLAMASI

Eyyübiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

YEREL 3.02.2021 09:29:00 1335 0
URFA VALİLİĞİNDEN UYUŞTURUCU VE YARALI POLİS AÇIKLAMASI

Urfa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Narkotik suçlarla mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında; 02.02.2021 günü saat 22.00 sıralarında ilimiz Hayati Harrani Mahallesi 4037. Sokakta, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince şüpheli bir şahsın ikametine gerçekleştirilen planlı operasyon sırasında, şüpheli şahsın görevli güvenlik güçlerimize pompalı diye tabir edilen uzun namlulu silahla ateş etmesi sonucu; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzde görevli bir Komiser Yardımcımız sol diz altından yaralanarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Personelimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.  
Silahlı mukavemette bulunan şahıs ise olayda kullandığı bir adet pompalı tüfek, 1.500 adet captagon hap ve bir adet hassas terazi ile birlikte yaralı olarak ele geçirilmiştir.  
Yaralı komiser yardımcımız ve emniyet teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, uyuşturucuyla mücadelemizin aynı kararlılıkla ve kesintisiz bir şekilde devam edeceğini vurgulamak istiyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ceylanpınar gazetesi