Urfa?da 2 Kişi Kazada Yanarak Öldü

Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 15?inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi sıkıştıkları aracın içerisinde yanarak yaşamlarını kaybetti. İki aracın karıştığı kazada 1?i ağır olmak üzere 6 kişi de yaralandı.

GÜNCEL 19.08.2015 09:01:46 1330 0
Urfa?da 2 Kişi Kazada Yanarak Öldü
Kaza 18.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Şanlıurfa’ya gelmekte olan Mehmet Cantekin yönetimindeki 06 FC 5645 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 BFU 70 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen araç alev almaya başladı. Hurda yığınına dönen araçtakiler dışarı çıkamadı. İmdatlarına çevredeki sürücüler yetişti. Bu sırada 6 kişi araçlardan yaralı olarak çıkarıldı. Ancak içeride sıkışan biri erkek biri kadın iki kişi feci şekilde yanarak can verdi. İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Cantekin ile araçtaki Hatun Ağaoğlu, Pelin Ağaoğlu, Selin Ağaoğlu, Eylül Ağaoğlu ve Helin Ağaoğlu’nun tedavileri devam ediyor. Yaralılardan birinin durumu ağır. Ölen iki kişinin kimlik tespiti için otopsi sonucu bekleniyor.
 Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.