Urfa?da Nükleere Hayır Konferansı

TEMA Vakfı?nın Şehir turlarına devam ediyor. TEMA Vakfı bilgilendirme ekibi bugün saat 10.00?da Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda ?Şanlıurfa Bölgesel Gönüllü Toplantısı? düzenlendi. Toplantının bitimine doğru katılanlardan kısa bir

YEREL 2.05.2015 15:23:52 1368 0
Urfa?da Nükleere Hayır Konferansı
TEMA Vakfı’nın Şehir turlarına devam ediyor. TEMA Vakfı bilgilendirme ekibi bugün saat 10.00’da Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda ‘Şanlıurfa Bölgesel Gönüllü Toplantısı’ düzenlendi.  Toplantının bitimine doğru katılanlardan kısa bir eylem gerçekleştirildi. Eylemde ‘Nükleere Hayır’ pankartlarıyla fotoğraflar çekildi.
Toplantıda Tema Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, bölgesel gönüllülerin başarılarından slayt gösterisi aktardı. Daha sonrasında Tema Vakfı Kurucularından Harettin Karaca ve Genç TEMA öğrencilerinin kısa film gösterileriyle devam etti.
Nükleer Enerji Santrallerini Türkiye’de İstemiyoruz, pankartlarıyla kısa bir eylem de gerçekleştiren Tema Vakfı gönüllü gruplar bu konuya herkesin duyarlı olaya davet etti.
TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Şükrü Gürler; “TEMA Vakfı erozyonla mücadele ve doğal varlıkları koruma vakfı Türkiye genelinde 550.000 gönüllüsü olan bir vakıf. Bölgesel toplantılar düzenliyor. Gönüllülerin katılımıyla bugün burada Şanlıurfa ilimizde konuklarımızı misafir ettik. 13 İlden 220 gönüllümüz katıldı. Katılanlar bölge sorumluları, il temsilcileri. Burada da bugün bir eğitim çalışması yaptık. Şehrimizde toprak dostlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlgilenen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.