Urfa`da Polise Saldırı: 2 şehit

Şanlıurfa`da bombalı saldırının ardından ikinci bir saldırı daha gerçekleşti. Bir saatlik arayla gerçekleşen ikinci saldırıda 2 polis memurunun yaralı olduğu bildirildi

GÜNCEL 29.08.2015 11:00:24 1682 0
Urfa`da Polise Saldırı: 2 şehit
Şanlıurfa'da ikinci saldırın bu kez Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde gerçekleştiği bildirildi. Hastane önünde önleyici hizmet birimi polislerini tarayan saldırganlar, 2 polis memurunu yaraladı.
POLİSLERDEN BİRİ SIRTINDAN DİĞERİ BAŞINDAN YARALANDI
Polislerden biri sırtından diğeri başından yaralandı. Başından yaralanan polisin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Her iki polis de Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı
ŞANLIURFA'DA EN SICAK GECE
Şanlıurfa en sıcak gecelerinden birini yaşıyor. Gece saat 23.50 sıralarında AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanlığı binasına yapılan bombalı saldırının ardından 03.30 sıralarında da bu kez Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde görevli polislere silahlı saldırı gerçekleşti.
SALDIRGANLAR BU KEZ KAÇTI
Polislerden birini ağır yaralayan saldırganlar kayıplara karıştı. Polis saldırganları yakalamak için hastane bölgesini ablukaya aldı. Bir taraftan saldırganları yakalamak için operasyonunu sürdüren Şanlıurfa emniyet ekipleri diğer taraftan da yaralı polis arkadaşlarına kan vermek için hastaneye koştu. Polislerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Durumu ağır olan polis memurunun ameliyata alındığı bildirildi.