URFA’DA FATMA ŞAHİN RÜZGÂRI

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret etti.

YEREL 28.01.2021 11:06:00 1579 0
URFA’DA FATMA ŞAHİN RÜZGÂRI

Fatma Şahin’in Siverek ziyareti Urfa’nın,  Gaziantep özentisini hatırlattı. 

HANIM AĞA GİBİ AĞIRLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Siverek Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gurup toplantısında Fatma Şahin’e takılarak “Kıskanmak yok Fatma Hanım. Sana rakip çıktı” demişti. Cumhurbaşkanın bu espirisine Fatma Şahin bugün bir jest yaptı Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret etti. Fatma Şahin Siverek’te Hanım ağa gibi ağırlandı.

FATMA ŞAHİN'İN MESAJI NET! 

Fatma Şahin’in, Siverek Belediyesi ziyaretine tüm teknik ekibini de getirmesi dikkat çekici. Fatma Şahin’in bu ziyareti,  Siverek, Gaziantep'ten çok faydalanacağı şeklinde yorumlandı. Fatma Şahin'in "Şehir milliyetçiliğinin yerine bölgesel kalkınmanın önemli olduğu bir dönemdeyiz” mesajı dikkat çekti

FATMA HANIM BATIYORUZ!

Fatma Şahin’in, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'le birlikte bazı esnafları ziyaret etti. Lokantacılar, paket servisle çarkı döndüremediklerinden yakındı. Giyim üzerine iş yapan esnaflar da Pandemi'den olumsuz yönde etkilendiklerini dile getirdi. Siverek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda basın mensuplarının karşısına çıkan Fatma Şahin, yaptığı konuşmada, bölgesel kalkınma modelinin gerçekleştirilecek iş birlikleriyle başarıya ulaşacağının altını çizdi. 

HEPİMİZ FIRATIN ÇOCUKLARIYIZ

Fatma Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;  “Şanlıurfa ile ortak bir geçmiş var. Ortak bir tarih var. Hepimiz Fırat’ın çocuklarıyız. Bölgesel kalkınmanın çok önemli olduğu bir dönemdeyiz. Sahabe ruhuyla kimin daha iyi olan neyi varsa hep birlikte paylaşarak ilerlemeliyiz. Bölge kalkınmasının anahtarı budur. Urfa’yı Şanlı yapan, Antep’i Gazi yapan çok özel değerleri unutmadan bu ruhla iş birliği anlayışımızı güçlendirmeliyiz” 


Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın  yanı sıra; 27. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat da yer aldı. 
Bu arada Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmiş, yerine Belediye Meclisince Ayşe Çakmak seçilmişti.

ceylanpınar gazetesi


Anahtar Kelimeler: FATMA ŞAHİN RÜZGÂRI