Urfalı 900 Kamyon Şoförüne Habur Hapsi

Şanlıurfalı kamyon ve TIR şoförleri 15 gündür Silopi ve Cizre ilçelerindeki olaylardan dolayı giriş ve çıkışların durdurulduğu Habur Sınır Kapısı`nda mahsur kaldı.

GÜNCEL 1.01.2016 10:55:58 1418 0
Urfalı 900 Kamyon Şoförüne Habur Hapsi
Şanlıurfalı kamyon ve TIR şoförleri 15 gündür Silopi ve Cizre ilçelerindeki olaylardan dolayı giriş ve çıkışların durdurulduğu Habur Sınır Kapısı'nda mahsur kaldı.
URFALI MİLLETVEKİLLERİNDEN YARDIM İSTİYORLAR
Kuzey Irak'a ihracat ve ithalat yapan Şanlıurfalı kamyon ve TIR şoförlerinin yakınları Urfalı milletvekillerini son günlerde en çok bu konu için arayıp yardım istiyor.Irak dönüşü Habur Sınır Kapısında mahsur kalan Şanlıurfalı yaklaşık 900 kamyon ve Tır şoförü bulunuyor.Habur Sınır Kapısında mahsur kalan Şanlıurfalı şoförlerden bazıları SANLIURFA.COM 'u arayarak "Ne olur sesimizi yetkililere ve Urfalı vekillerimize duyurun "dediler.
 YENİ YILA MAHSUR KALDIKLARI HABUR SINIR KAPISINDA GİRDİLER
Silopi ve Cizre ilçelerindeki olayların bir an önce durdurulup ailelerine kavuşacağı günü bekleyen Şanlıurfalı kamyon şoförleri yeni yıla mahsur kaldıkları Habur Sınır Kapısında girdiler. 14 Aralık'tan bu yana Habur Sınır Kapısı'ndan ticari faaliyet yapılamıyor. Her gün yaklaşık 6 bin aracın giriş çıkış yaptığı bir kapı olan Habur Sınır Kapısında şuan yaklaşık 15 kamyon şoförünün beklediği bildirildi.