Urfalı Çocuklar İlk Kez Sinemayla Buluştu

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, okulların Şubat ayı içerisinde sömestr tatiline girerken karne dağıtım töreninde öğrencilere vermiş olduğu ?Ücretsiz Sinema? sözünü tuttu.

KÜLTÜR - SANAT 24.02.2016 09:20:26 7677 0
Urfalı Çocuklar İlk Kez Sinemayla Buluştu
Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen ilk sinema etkinliğinde öğrencilere Sarıkamış destanını anlatan ‘120’ filmi izlettirildi.
Artık öğrencilerin ücretsiz izleyebileceği bir sinema salonunun olduğunu belirten Küçük, “Karne gününde sizlere bir söz vermiştik.  Bugünden itibaren öğrencilerimizin, gençlerimizin kendilerine mahsus sineması var. Öğrenciler istedikleri zaman burayı kullanacaklar. Öğrencilerimiz dünyanın en güzel filmlerini, en iyi filmlerini burada ücretsiz seyredebilecekler. Ne yapıyorsak sizleri düşünerek yapıyoruz, sizin için yapıyoruz. Belediye başkanlarıyla konuştuk. Artık bahar ayı içerisinde birkaç okul olmak üzere müzeleri, güzel yerleri gezeceksiniz. Göbekli Tepe veya Halfeti’ye gidebileceksiniz. Sizler için spor salonlarını arttırıyoruz. 10 tane semt sahası yapacağız” dedi.
Filmin ilk seansını Vali Küçük ile birlikte Veysel Karani İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci izledi.