URFALI KİCK BOKSÇULAR BAŞARIYI ALIŞKANLIK HALE GETİRDİ

22 ? 30 Temmuz 2015 tarihleri arasında Isparta ilinde gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Şanlıurfalı Kick Boksçular yine büyük bir başarıya imza attılar.

SPOR 3.08.2015 10:59:34 1726 0
URFALI KİCK BOKSÇULAR BAŞARIYI ALIŞKANLIK HALE GETİRDİ
Türkiye Kick Boks Milli Takım Antrenörü Murat AKALTUN yönetimindeki Şanlıurfa Kick Boks takımı Türkiye şampiyonasında Bir altın iki Bronz madalya alarak Şanlıurfa’nın başarısına bir başarı daha eklediler.
Mevlana ALTUNTAŞ yine Türkiye şampiyonu.
İzmir’de yapılan K1 Rules Türkiye şampiyonasında da şampiyon olan Mevlana ALTUNTAŞ Isparta’da da yapılan light contact kategorisinde de şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Sırbistan da yapılacak olan dünya şampiyonasında Urfalı sporcularımızdan Mevlana ALTUNTAŞ ve Yıldırım OĞUZ Şanlıurfa’yı ve Türkiye’yi temsil etme hakkını elde ettiler.
Türkiye Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat AKALTUN, şuanda Türkiye’nin gündemindeyiz. Dolayısıyla Şanlıurfa’mızı türkiyenin gündemine taşımaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Bir spor adamı olarak her şeyden önce gençlerimizi spora kanalize etmek spor kültürü ve sevgisiyle tanıştırmakla beraber çoçuklarımızın yeteneklerini ve meziyetlerini geliştirilmesiyle beraber başarma azmini de çocuklarımıza aşılamak ve Türkiye de çoçuklarımızında varoluşçuluk anlayışını destekleyici olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AKALTUN şuanda Kick Boks sporunda ilk üçteyiz ve bununla beraber artık çocuklarımız dünya ve Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazanmış durumdalar. Bizim yapmış olduğumuz başarı diğer branşlarımıza model denizli escort pozisyondadır. Mevlana ALTUNTAŞ ve Yıldırım OĞUZ Ekim ayında Sırbistan da yapılacak olan dünya kick boks Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi gururla temsil edeceklerdir.  İki sporcumuzun da ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Ve şanlı bayrağımızı da iki sporcumuz göndere çektireceklerdir. Bizim bu başarılı çalışmalarımızda her zaman destekleyici bir unsur olan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ’A ve ismini sayamadığımız birçok değerli spor adamına teşekkür ediyorum. Dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, İzmir de yapılan Türkiye şampiyonasında elde edilen başarıdan sonra Isparta da yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında da bu başarının tekrar edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Dolayısıyla Şanlıurfa’nın şuanda ki Türkiye de spor arenasında ki prestij ve saygınlığı çok önemli yerdedir. Bu başarımız tesadüf değildir. Son dört yılda yapmış olduğumuz hummalı kısa orta uzun vadeli çalışmaların sonucudur. Artık dünya, Avrupa çalışmalarına sporcu ve antrenörlerimizi göndermekteyiz. Dolayısıyla buda bizim ekipsel ve sistemli bir çalışmalarımızın karşılığıdır. Sırbistan da yapılacak olan Mevlana ALTUNTAŞ ve Yıldırım OĞUZ’ A başarılar diliyorum. Onlar bizi orada en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. ALLAH sporcularımızın yar ve yardımcısı olsun. Dedi.