URFA’NIN GURURU NUSRET, RAKİBİNİ 1 DAKİKADA NAKAVT ETTİ

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden Avrupa Kickboks Şampiyonu Nusret Fetih Yakşi, profesyonel olarak yaptığı 5 Kickboks maçında namaglûp bitirip tüm maçlarından galip geldi.5 maçın 4’ünde rakiplerini nakavt etti.

YEREL 10.10.2021 13:21:00 934 0
URFA’NIN GURURU NUSRET, RAKİBİNİ 1 DAKİKADA NAKAVT ETTİ

Nusret Yakşi’nin, dün gece çıktığı 5’inci karşılaşmasında rakibinin işini sadece 1 dakikada işini bitirdi. Şanlıurfa ona sahip çıkmasa da o Şanlıurfa’nın gururu olmaya devam ediyor. 

RAKİBİ NUSRET’E SADECE 1 DAKİKA DAYANABİLDİ

Nusret Yakşi, Eskişehir Kapalı Spor Salonunda TV 8.5’in canlı yayınladığı 5’inci maçını Orta Afrikalı 1.80 boyundaki Joau Pedro ile yaptı.  6 maçta 4 galibiyeti olan Joau Pedro, Nusret Yakşi’nin karşısına iddialı çıktı. Boy avantajı da olan Joau Pedro, Nusret Yakşi’nin karşısında sadece 1 dakika dayanabildi.  

NUSRET’İN CENTİLMENLİĞİ TAKTİR EDİLDİ

Nusret Yakşi saat 20.00’da başlayan maçın 1’inci dakikasında rakibini yere serdi. Yerden kalkamayan rakibi için sahaya doktor çağırıldı. Nusret Yakşi, centilmenlik gösterip yere serdiği rakibinin yanına gidip acısına ortak olmaya çalıştı. Bir süre rakibinin başında bekleyip teselli veren Nusret Yakşi, maçta kupasını almak anons edildi ve kupası verildi. 

5 MAÇIN 4’ÜNDE RAKİPLERİNİ NAKAVT ETTİ

Rakibini 1 dakikada nakavt eden Nusret Yakşi, maç sonunda Urfadasın haber sitesine konuştu.  5 maçta 5 galibiyet elde ettiğini belirten Nusret Yakşi, 5 maçın 4’ünde rakiplerini nakav ettiğini hatırlattı. Nusret Yakşi “Dünya adına gelinen nokta, başarı ne olursa olsun, gerçek galip Allah'tır.”dedi.

HENÜZ 24 YAŞINDA! YAŞINDAN FAZLA KUPASI VE ŞAMPİYONLUĞU VAR

Bu arada 24 yaşında olan Nusret Fethi Yakşi, 2011 den beri spor yapıyor. 2012'de İstanbul şampiyonu olan Yakşi, 2013'de Beşiktaş'tan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Fenerbahçe'yi zirvede temsil etti. 2017'ye kadar Fenerbahçe’de 2 kez Türkiye şampiyonu olan Nusret Fethi Yakşi, 8 kez İstanbul şampiyonu, 12 kez de Kulüpler Birliği Şampiyonu oldu.

NUSRET EN ÇOK URFA’DAN DESTEK GÖRMEMESİNE ÜZÜLÜYOR

Öte yandan Nusret Yakşi bugüne kadar memleketinden hiç destek görmemesine çok üzülüyor.  Bu konu da ise Urfadasın haber sitesi aracılığı ile şöyle dert yandı; "Kendi memleketimden destek görmüyorum. İstanbul'dan Kars'a büyük destek gördüm.  Viranşehir’in bir köyünden çıkıp kısa süre içerisinde büyük başarı elde ettim. Şanlıurfa bana sahip çıkmasa, destek olmasa da başarımı doğduğum büyüdüğü topraklarıma yani Şanlıurfa’ya armağan ediyorum. Viranşehir’e armağan ediyorum. Başarım sizindir." dedi.