Urfa?ya şehit ateşi düştü?

Dün Siirt kırsalında PKK ile çıkan çatışmada şehit olan er Şanlıurfa Hilvan ilçesine bağlı Ağveren Köyünden Halil Şiltak olduğu bildirildi... Haberi alan Şiltak ailesi sinir krizleri geçirdi. "

GÜNCEL 2.09.2016 10:09:52 1480 0
Urfa?ya şehit ateşi düştü?

Siirt’in Pervari ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askerlere, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada, bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesi Doğan üst bölgesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine, bir grup PKK'lı terörist tarafından mersin escort uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının ardından çatışma çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı öğrenildi. Yaralı askerin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Helikopterlerin sevk edildiği bölgede operasyon sürüyor.

 

Şehit asker Urfalı
Siirt’te şehit olan erin Şanlıurfa Hilvan ilçesine bağlı Ağveren Köyünden Halil Şiltak olduğu bildirildi... Haberi alan Şiltak ailesi sinir krizleri geçirdi.