Vali Küçük Bursa`ya Uğurlandı

Son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Şanlıurfa Valiliği?nden, Bursa Valiliği?ne atanan Vali İzzettin Küçük için Şanlıurfa GAP Havalanında veda töreni düzenlendi.

GÜNCEL 16.06.2016 12:34:05 1760 0
Vali Küçük Bursa`ya Uğurlandı
Şanlıurfa Valisi Küçük, havalanında düzenlenen törenle Şanlıurfalılara veda etti.
Son valiler kararnamesi ile Bursa'ya atanan Vali İzzettin Küçük Bursa'ya uğurlandı. Küçük ve ailesini uğurlamaya Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Vali Vekili Uğur Sezer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Vali Yardımcıları Mehmet Keklik, Tarık Açıkgöz, ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu, OSB Mütevelli Heyet Başkanı İbrahim İletmiş, Valilik Özel Kalem Müdürü Hüseyin Ötegeçeli, Gazeteci Sedat Atilla, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Havaalanı girişinde uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Vali Küçük, girişte kendisini meşalelerle kendisini karşılayan Şanlıurfaspor taraflarıyla vedalaştı. Uğurlamaya gelenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Küçük, burada yaptığı konuşmada, Urfalılara kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Taraftarlara yaptığı açıklamada, “Beraber iki buçuk sene yürüdük. Biliyorsunuz takım artık Mehmet Ekinci’ye emanet. Ona destek vereceksiniz. Bu sene Allah nasip ederse Süper Lig’e çıkacağız arkadaşlar. Başkan herşeyini koyacak bende Bursa’dan ne varsa koyacağım.”
Şanlıurfa merkez ilçe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Öncelikle buruk bir akşamdayız. Valimizi uğurluyoruz. Gittiği yerden de Urfasporluları desteklemeye devam edecek. Bizde inşallah bu Pazar günü kongre ile yeni bir yönetim ile çok güzel bir takım kurarak hedeflediğimiz Süper Lig’e inşallah ulaşma konusunda her türlü güçlüğü yeneceğiz” dedi.
Küçük, eşi Ayşe Küçük ile Şanlıurfa GAP Havaalanı'nda alkışlarla uğurlandı.