Vali Küçük yardımları kendi elleriyle TIR?a yükledi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Suriye?ye gönderilen yardım kolilerini kendi elleriyle araca yükledi.

GÜNCEL 24.02.2016 09:48:21 1191 0
Vali Küçük yardımları kendi elleriyle TIR?a yükledi
Görev süresi içerisinde Şanlıurfalıların yardıma muhtaçlara din ayrımı yapmaksızın kucak açmalarını övgüyle her platformda dile getiren Vali Küçük Urfalılara teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.
Gerek ferdi gerek dernek gerekse çeşitli vakıfların Suriye’de yaşanan iç karışıklığın başladığı ilk günlerden beri bölge halkının yardımına koşmasını memnuniyetle karşılayan Vali Küçük “Şanlıurfa halkının sadece Şanlıurfa’ya gelen Suriyelilere değil, ülkelerinde kalan mazlumlara da yardım etmeye devam ediyor” dedi.
Son zamanlarda bombardımana maruz kalan Halep ve Azez bölgesine çok sayıda yardım TIRI gönderdiklerini aktaran Vali İzzettin Küçük önümüzdeki günlerde de terör mağduru vatandaşlara yardım malzemeleri göndereceğini açıkladı.  
“Şanlıurfa Türkiye’nin ve dünyanın yüz akıdır” sözleriyle açıklamasına devam eden Vali İzzettin Küçük: “Şanlıurfa sadece barındırdığı 520 bin Suriyeliye el uzatmıyor, yurt içinde yurt dışında nerede olursa olsun çevresine gönlünü ve elini uzatan bir şehir. Şanlıurfa halkına şükranlarımı sunuyorum. Yardımlarını buraya ulaştıran bütün gönül dostu insanlara da teşekkür ediyorum” dedi.