Vali Ayhan bu seferki durağı Ceylanpınar oldu

başta kaymakam olmak üzere kurum amirleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

YEREL 29.09.2022 09:34:00 653 0
Vali Ayhan bu seferki durağı Ceylanpınar oldu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ilçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar’a gitt.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda bir dizi temaslarda bulunmak için Vali Ayhan ve Müdür Ulucan Ceylanpınar ilçesine gitti.

Ceylanpınar ilçesine giden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran Ceylanpınar ilçe girişinde bulunan Jandarma ve Polis uygulamalarına noktasında görev başında olan Polis ve Askerleri ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

 

Türkiye'nin en büyük tarım ve hayvancılık çiftliğine sahip Ceylanpınar ilçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ayhan Kaymakam Emrah Uzun'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, "Yeni projeler için her türlü desteği vereceğiz." dedi.

Vali Salih Ayhan, Ceylanpınar TİGEM İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. İşletme hakkında yetkililerden brifing alan Vali Ayhan;"Tarım ve hayvancılıkta yaptığımız plan ve projeler ile daha da gelişeceğiz. Üretim merkezi haline geleceğiz."açıklamasında bulundu.

Ceylanpınar ilçe ziyaretimiz devam eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, Ceylanpınar’daki mahalle muhtarlarla ile bir araya geldi.

 

Vali Ayhan, gelen taleplerin önem sırasına göre değerlendirilip çözüme kavuşturulacağının sözünü muhtarlara verdi

 


Anahtar Kelimeler: Ayhan seferki durağı Ceylanpınar