Vali Ayhan'dan köylere ziyaret

.

YEREL 5.07.2022 12:46:00 690 0
Vali  Ayhan

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kırsal kesimin ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla Boydere, Kısas, Emirler, Mutluca ve Havşanlı köylerini ziyaret etti.

Ziyaret ettiği köylerde köy halkının alkışları eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılanan Vali Salih Ayhan, ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi, ihtiyaç ve sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerine Haliliye ilçesine bağlı Boydere kırsal mahallesinde başlayan Vali Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 

Burada köy muhtarı ve vatandaşlarla köyün ihtiyaç ve talepleri hakkında sohbet eden Vali Ayhan, vatandaşların dile getirdiği sorunları not alarak çözümü noktasında gayret sarf edeceğini belirtti.

 

Daha sonra Kısas, Emirler, Mutluca ve Havşanlı kırsal mahallelerinde giden Vali Salih Ayhan, burada köy halkı tarafından alkışlarla ve büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Çuhadar, kendisini karşılayan vatandaşların göstermiş olduğu sevgi gösterisine onlarla tek tek tokalaşarak karşılık verdi.

 

 

Vali Ayhan, Kısas kırsal mahallesinde Cemevi’ni ziyaret ederek semah eğitimi alan çocuklarla bir araya geldi ve kurs faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ayhan, daha sonra Kısas temaslarına esnafı ziyaret ederek 'hayırlı işler' dileklerinde bulunarak Kısas gezisini Kısas Kültürünü Yaşatma Derneği ve Aile Sağlık Ocağı ziyareti ile sürdürdü.

Kısas temaslarını Haliliye Kaymakamı Metin Esen ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile halk ozanı Aşık Celali'ye hane ziyaretiyle tamamlayan Vali Ayhan, Kısas'ın geleneklerine bağlı zengin bir kültürel yapıya sahip olduğunu söyledi.

Kısas temaslarını Haliliye Kaymakamı Metin Esen ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile halk ozanı Aşık Celali'ye hane ziyaretiyle tamamlayan Vali Ayhan, Kısas'ın geleneklerine bağlı zengin bir kültürel yapıya sahip olduğunu söyledi.

Kırsal mahalle temaslarını Mutluca Mahallesi ile sürdüren Vali Ayhan, vatandaşları dinleyerek, Şanlıurfa'daki birlik ve beraberliğin kentin her bir köşesine yansıdığını söyledi.

 

 

Vali Salih Ayhan, gün içerisindeki vatandaş buluşmalarını Havşanlı kırsal mahallesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Haliliye Kaymakamı Metin Esen ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 'ın katılımıyla tamamladı.

 

 


Anahtar Kelimeler: Ayhan' köylere ziyaret