Vali Erin, Veda Ziyaretine Barış Pınarı’ndan Başladı

.

GÜNCEL 13.05.2022 09:25:00 869 0
Vali Erin, Veda Ziyaretine Barış Pınarı’ndan Başladı

.Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Valilire Kararnamasi sonrası merkeze alınmasının ardından veda turlarına Barış Pınarı Bölgesinden başladı.

Merkeze alınmasına Şanlıurfa’nın yanı sıra, Şanlıurfa’ya gelmeden önce görev yaptığı komşu il Adıyaman ve memleketi Mardin de üzülürken Vali Abdullah Erin’in, veda ziyaretlerin Barış Pınarı Bölgesinde başladı.

Şanlıurfa’nın çalışkan ve sevilen valisi Abdullah Erin dün gece açıklanan valiler kararnamesi ile merkeze çekilmesinin ardından veda ziyaretlerine başladı.
Bu Kapsamda Suriye’nin Şanlıurfa’ya sınır şehri olan ve Barış Pınarı Bölgesi olarak adlandıran Resulayn’daki birlikleri ziyaret edip vedalaşan Abdullah Erin, helalık istedi. 

Vali Erin, Barış Pınarı Bölgesi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Barış Pınarı Harekatıyla huzurun sağlandığı Resulayn’da görev yapan kahraman Mehmetçik’imiz ve onun değerli komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım’ı ziyaret ettik.  Üstlendikleri bu zor ve onurlu görevde değerli komutanlarımıza ve her bir askerimize muvaffakiyetler diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Vali Erin daha sonra Resulayn halkının refahı için çalışmalarını sürdüren Resulayn Mahalli Meclisini ziyaret ederek vedalaştı.