VALİ ERİN'DEN KAYMAKAM ONGU İÇİN TAZİYE MESAJI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçe Kaymakamı Hasan Ongu, hayatını kaybetti. Vali Abdullah Erin konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

YAŞAM 24.05.2021 11:27:00 1212 0
VALİ ERİN

Siverek ilçe Kaymakamı Hasan Ongu, rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz gün izinli olarak memleketi Bursa’ya gitti. Evinde dinlendiği sırada kap krizi geçirdiği bildirilen Ongu, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Hasan Ongu için yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Memleketi Bursa’da bulunduğu sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Siverek Kaymakamımız Hasan ONGU’yu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim.

2006 yılından itibaren mülki idare amirliğine intisap ederek, yurdumuzun dört bir yanında başarıyla görev yapan ve son olarak görevlendirildiği Siverek ilçesinde kısa sürede halkın gönlünde taht kuran değerli meslektaşımızın, görevini layıkıyla yaptığına, devletine ve milletine bağlı olduğuna şahidiz.

Birlikte çalışmaktan büyük onur duyduğum, genç yaşta aramızdan ayrılan Hasan ONGU kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, akrabalarına, çalışma arkadaşlarına, mülki idare amirleri camiamıza ve tüm Siverek halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."


Anahtar Kelimeler: ' KAYMAKAM TAZİYE MESAJI