VERİLEN SÖZ TUTULDU; TEŞEKKÜRLER

Geçtiğimiz ay 27 Kasım?da dile getirdiğimiz ?Engelli Takımına Saha Engeli?haberinin ardından harekete geçen yetkililer, tadilatı devam eden sahanın 9 Aralık?ta oynanacak maça yetişeceği sözünü tuttu.

YEREL 11.12.2018 10:22:16 1382 0
VERİLEN SÖZ TUTULDU; TEŞEKKÜRLER

Ceylanpınar Kapalı Spor salonun tahrip olan zemini ve diğer işlemler için yapılan ihalenin ardından başlanan işlemlerin gecikmesi alsancak escortiyle Birinci Ligde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı bir süre idmanlarını Viranşehir’de maçlarını ise Şanlıurfa’da oynamak zorunda kalmışlardı.

27 Kasım 2018’de dile getirdiğimiz “Engelli Takımına Saha Engeli”haberinin ardından görüştüğümüz Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, saha ile ilgili işlemlerin hızlandırılması, biran önce bitirilmesi ve Bedensel Engelliler Basketbol Takımının 9 Aralık’ta Ankara Keçiören Belediyesi Eller Gücü Basketbol takımı ile yapacağı maça yetişeceğini ifade etmişti.

Girişimleri hızlandıran Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik ve Belediye Başkanı Menderes Atilla ilçenin tek kapalı spor salonunun zemin ve diğer tadilat işlemleri kısa bir sürede bitirilerek hizmete açıldı.

9 Aralık’ta kendi sahasında karşılaştığı Ankara Keçiören Belediyesi Eller Gücü takımına 58-72 mağlup olan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımının antrenörü Metin İdoğ sezon başlangıcından bu yana oynadıkları 8 maçta sadece 3 mağlubiyet aldıklarını ancak sahalarının verilen tarihte bitirilmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

İdoğ, idman ve kendi sahalarında oynayacakları maçlar için ilçe dışına gitmelerinin kendilerini zora soktuğunu ancak yenilenen sahalarının ardından bu sorunun ortadan kalktığını söyleyerek bu sürecin hızlandırılmasında emeği geçen başta ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik ve Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya şahsı ve takım arkadaşları adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Tadilattan sonra yaptıkları maçta kendilerini yalnız bırakmayan Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Gençlik Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp ve taraftarlara teşekkür eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü (CEBESK) Başkanı Mehmet Taş, yeni sahada yeni galibiyetler için mücadele edeceklerini ifade ederek saha için emeği geçen Keklik ve Menderes Atilla’ya teşekkür etti.

Yenilenen sahanın uzun ömürlü olması ve zarar görmemesi için azami dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar sahaya özellikle kundura veya kramponlarla girilmemesi gerektiğini söyleyerek bu konuda saha yetkililerinin sorumluluk sahibi olduğunu ifade ettiler.