Vertiv, küresel üretim kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor

Vertiv, artan talebi desteklemek amacıyla, anahtar teslimi çözümler, busbar ve entegre modüler çözümler için küresel üretim kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Vertiv'in Kasım 2021'de E+I Engineering'i satın almasından bu yana üretimde binden f

GÜNCEL 23.01.2024 11:33:12 79 0
Vertiv,  küresel üretim kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, 2021'de E&I Engineering ve PowerBar Gulf anahtar teslimi çözümlerini, busbar ve entegre modüler çözümlerini (IMS) satın almasından bu yana kapasitesini yüzde 100'den fazla artırdığını duyurdu. Vertiv, 2025'in sonuna kadar yapılacak genişlemelerle birlikte kapasitenin bir kez daha iki katına çıkmasını bekliyor.

Genişleme planları, Vertiv'in yapay zeka ve yüksek performanslı bilgi işlem uygulamaları dahil olmak üzere, özellikle sunucu barındırma ve hiper ölçekli siteler için veri merkezi güç altyapısına yönelik mevcut taahhütleri ve artan müşteri talebini desteklemesine olanak tanıyor.

E&I Engineering ve PowerBar Gulf'un satın alınmasından bu yana geçen iki yıl içinde Vertiv, yeni tesisler açarak ve mevcut tesislerindeki üretimi artırarak anahtar teslimi çözümlerini, busbar ve entegre modüler çözümlerini küresel çapta genişletti. Bu sayede, 2023'e kadar üretimde binden fazla yeni pozisyonu sağlandı.

Genişleme planları devam ederken, Vertiv, anahtar teslimi çözümler, busbar ve modüler çözümler kapasitesini önümüzdeki iki yıl içinde iki katına çıkarmayı bekliyor.

Vertiv CEO'su Giordano (Gio) Albertazzi, " Anahtar teslimi çözümler ve busbar, veri merkezleri ve diğer kritik ticari ve endüstriyel uygulamalar için eksiksiz güç yönetimi portföyümüzü tamamlamak amacıyla satın aldığımızda, ürün setinin müşterilerimize daha fazla değer ve üstün çözümler sunmamıza olanak tanıyacağını öngörmüştük" dedi ve ekledi, "Veri trafiği, yapay zekanın da etkisiyle hızla artarken, mevcut talep, E&I satın alımı sırasında öngördüğümüz boyutu aşıyor. Vertiv, hızla artan talep ile başa çıkmak için kritik bölgelerde ve konumlarda kapasiteye yatırım yapıyor. Bu sayede, operasyonlarımızı dünya çapında ölçeklendirebiliyor ve gelecekteki güç yönetimi taleplerimizi esnek bir şekilde karşılayabiliyoruz."

Albertazzi ayrıca, yapay zeka ve diğer yüksek performanslı bilgi işlemin hızlanmasının, şirketin ürün portföyü içinde güç, termal yönetim ve prefabrik modüler çözümler de dahil olmak üzere, kapasite ve yenilik talebi yarattığını belirtti. Albertazzi, "Tüm küresel bölgelerde ek kapasiteye yatırım yapmak, endüstrinin büyümesini destekleme ve sağlam bir tedarik zinciri oluşturma stratejimize bağımlılığımızı yansıtıyor" dedi.

Vertiv'in anahtar teslimi çözümleri, busbar ve IMS kapasite genişlemesi, kullanımın arttırılması ve yer genişletmesi yoluyla Güney Carolina (ABD), Meksika, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, İrlanda ve Kuzey İrlanda'da gerçekleşiyor.

Vertiv'in veri merkezlerini ve diğer  kritik uygulamaları nasıl desteklediği hakkında daha fazla bilgi için Vertiv.com'u ziyaret edin.

Hibya Haber Ajansı