VİRANŞEHİR’DEN ‘AY DİLEMİN’ DEDİLER TREND MÜZİK LİSTESİNİ ALT ÜST ETTİLER

.

YEREL 5.05.2021 10:54:00 1129 0
VİRANŞEHİR’DEN ‘AY DİLEMİN’ DEDİLER TREND MÜZİK LİSTESİNİ ALT ÜST ETTİLER

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Çemdin Kalesi’nde çekilen bu klip Türkiye Trend Müzik listesinde 7’inci sıraya yükseldi.

Viranşehir’in tanıtımına büyük bir katkıda bulunan Murat Dağ ve Abdurrahman Buğurcu’nun seslendirdiği ‘Ay Dılemın’ klibi çok beğenildi.

Küçük bir kuzunun ve Abdurrahman Buğurcu’nun sempatikliği iile başlayan klip daha sonra “Ay Dileminé şarkınsın seslendirilmesiyle devam ediyor.  MS.II.yüzyılda Romalılar tarafından yapılan Bizanslılar, Araplar, Akkoyunlular tarafından da kullanılan Viranşehir Çemdin Kalesi’nde çekilen klipte Murat Dağ ve Abdurrahman Buğurcu’nun birlikte seslendirilen ‘Ay Dılemın’  sosyal medya hesaplarına yüklendikten kısa bir süre Türkiye Trend Müzik listesinde 7’inci sıraya yükseldi.

Murat Dağ’ın ciğerden gelerek seslendirdiği ve gönüllere dokunan ‘Ay Dılemın’ türküsünde kendinse eşlik eden 8 yaşlarında olduğu tahmin edilen Abdurrahman Buğurcu’nun tavrı türküyü büyük bir içtenlikle söylemesi çok beğenildi.
Murat Dağ, urfadasın.com haber sitesine yaptığı açıklamada "Tanıtım en iyi sanat ve bilim ile yapılır.Biz de memleketimizin tanıtımına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. "dedi.