Viranşehirli Kadınlardan Başkan Atilla`ya Ziyaret

Viranşehir`den gelen 50 kadın Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla`yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Atilla, her zaman kadınların yanında olduklarını ifade etti.

GÜNCEL 21.04.2018 21:23:46 1887 0
Viranşehirli Kadınlardan Başkan Atilla`ya Ziyaret

Viranşehir Kayyum Belediyesi sponsorluğuyla Ceylanpınar'a geziye gelen kadınlar ilçeyi gezdikten sonra Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı makamında ziyaret etti. Başkan Atilla, uzun süre kadınlarla sohbet etti.

VİRANŞEHİRLİ KADINLAR BAŞKAN ATİLLA'NIN ÇALIŞMALARINI TAKDİR ETTİ

Viranşehirli kadınları makamında ağırlayan Belediye Başkanı Menderes Atilla, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağladıklarını ve yaptıkları hizmetlerde kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirtti.  Viranşehirli kadınlar ise Başkan Atilla'nın çalışmalarını yakından incelediklerini ifade etti. Öte yandan Başkan Atilla kendisine nezaket ziyaretinde bulunan kadınlara da çeşitli hediyelerde bulundu.

"KADINLAR BİR TOPLUMUN TEMEL YAPI TAŞIDIR"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, toplumu oluşturan en önemli yapı taşının kadınlar olduğuna vurgu yaptı. Atilla, "Bugün Viranşehir'den gelerek ilçemizi gezen ve daha sonrasında bizlere nezaket ziyaretinde bulunan bayan arkadaşlarımıza, annelerimize teşekkür ediyorum. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadır. Biz de Ceylanpınar Belediyesi olarak kadınlara önem veren bir belediyeyiz. İlçede kadınlar için birden çok hizmetimiz oldu. Her zaman hizmetlerimiz de kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Çünkü kadınlar bir toplumun temel yapı taşıdır" dedi.