Yaşayan efsane Elizi'nin altın mücevherleriyle tanışın

Trabzon hasırı geleneğini geçmişten günümüze, estetik ve zarif tasarımlarla taşıyan Elizi, sektörünün dikkat çeken markalarından biri haline geldi.

YAŞAM 9.03.2024 11:08:53 84 0
Yaşayan efsane Elizi

Altının incelikli şekilde ve el üretimi ile işlenmesinden oluşan Trabzon hasırı mücevherler, Elizi’nin eşsiz koleksiyonunda kendisine yer buldu. Altın yüzük, altın kolye ve altın bileklik başta olmak üzere altının başrolde yer aldığı birçok ustalıklı tasarıma imza atan Elizi’nin bilezik tasarımları son derece popülerdir.

El sanatının şık tasarımları arasında kendisine yer bulan Trabzon hasırı bilezik modelleri, geleneği bilen ve kendisini bu alanda yetiştiren örücüler tarafından üretilir. Gelenekselden moderne pek çok bilezik tasarımı; Elizi koleksiyonunu oluşturma konusunda son derece başarılıdır. Her bir mücevher modelinin ürün kimliği numarası mevcuttur. Bu ise satın alınan mücevherle ilgili çok daha fazla bilgi edinilmesini sağlar.

Elizi mücevherleri: Altın kalitesi ve özgün tasarımların buluşması

Işıltısıyla göz kamaştıran altın, Elizi’nin ellerinde asıl değerine kavuşur. Özgün tasarımların merkezinde yer alan altın, bilezik modellerinin oluşabilmesi için incelikli şekilde örülür.

Trabzon hasır bileklik modelleri ile sizlere en özel tasarımları bir arada sunmayı başaran Elizi, 14 ayar ve 22 ayar altın bilezik olmak üzere farklı modellere çok özel fiyatlarla ulaşmanızı sağlıyor. Altın bilezik, altın küpe ve yüzük başta olacak şekilde pek çok mücevher modelinde ürün sertifikası, ücretsiz sigortalı teslimat ve bakım garantisi avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı