Yavaş: “Kızılay bir açık hava AVM’si olabilir”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

GÜNCEL 10.02.2024 19:06:51 94 0
Yavaş: “Kızılay bir açık hava AVM’si olabilir”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği’nin üyeleriyle buluştu.

Burada açıklamalarda bulunan Yavaş, “Ankara'da Ulus’tan başlayan çöküntü alanı Kızılay'a doğru gelmeye başladı ve yeni alanlar yapıldıkça insanlar o tarafları tercih edip bir yandan da AVM'lerden çıkmamaya başladılar. AVM kültürü de Ankara'da yerleşik esnaf kültürünü etkilemeye başladı” dedi.

Yavaş, Kızılay’ın bir açık hava AVM’si olabileceğini dikle getirerek,“AVM'lerde kiralar çok yüksek olduğu için oraya giden vatandaşlar da maliyetlerden dolayı daha pahalıya alışveriş yapıyor. Seçimlerden önce burada; hem açık havada hem de on binlerce mağazanın bulunduğu yerde alışveriş yapabiliriz, diye söylemiştik.Bununla ilgili tasarım projeleri yaptık. İzmir Caddesi ihalesi gerçekleşti ve yapımına başladık. İnşallah kısa sürede bitireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Yavaş gerçekleştirilen toplantının ardından esnafları da ziyaret etti.

Hibya Haber Ajansı