YENİ SENDİKA BAŞKANI MUSTAFA AKGEYİK

Öz Orman-İş Ceylanpınar Şubesi 2.Olağan Genel Kurulu?nda şubenin yeni başkanlığına Mustafa Akgeyik seçildi.

GÜNCEL 23.10.2016 18:10:07 1897 0
YENİ SENDİKA BAŞKANI MUSTAFA AKGEYİK
Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde Mustafa Akgeyik’in başını çektiği delege listesinin seçimden galip gelmesinin ardından bugün Genel Başkan ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen olağan genel kurulda Mustafa Akgeyik 100 delegenin 85’inin oyunu alarak Öz Orman-İş Sendikasının Ceylanpınar Şube Başkanı seçildi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurul, divan başkan ve üyelerinin seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasını yapan Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinin şeffaf ve demokratik bir ortamda geçtiğini, bugün burada yapılacak seçimle de işçilerin sendika başkanı ve yönetimini seçeceğini ifade etti.
İşçilerin her zaman lokomotif bir güç olduğunu ifade eden Settar Aslan, şube sendikasının faal ve etkin olması için üyelerin sürekli yönetimle irtibatlı olması gerektiğini dile getirdi.
Genel Başkanın konuşmasının ardından verilen yemek arasından sonra başkan ve yönetim kurulu için delegeler sandık başına gitti.
Tek liste ile gidilen seçimde 100 delegenin 85’i oy kullandı.
85 oyun tamamının geçerli sayıldığı seçim sonucunda Mustafa Akgeyik 85 oy alarak Şube Başkanı seçilirken,  2.başkanlığa Mahmut Kavak, 3.başkanlığa İsmail Deniz, 4.Mehmet Okan, 5.Recep Göllü seçildi.
Toplam 29 kişilik şube yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçim Mustafa Akgeyik’in teşekkür konuşması ile sona erdi.
Mustafa Akgeyik, şeffaf ve demokratik bir ortamda geçen delege seçimlerinin ardından bugün yapılan seçimle şube başkanı ve 29 kişilik yönetim kurulunun belirlenmesi için seçim yapıldığını, katkı sunarak kendilerine destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ettiğini ifade etti.
Akgeyik, şube başkanı ve yönetimi ile birlikte tüm işçi arkadaşların haklarını savunmak için canla başla mücadele edeceklerini ifade etti.