Yeni Yale Akıllı Kamera serisi prestijli Red Dot Ödülünü kazandı

Akıllı ev güvenlik çözümlerinin lider sağlayıcısı Yale, en yeni iki ürünü olan Yale Akıllı İç Mekan Kamerası ve Yale Akıllı Dış Mekan Kamerasının prestijli Red Dot Ödülü'ne layık görüldüğünü duyurdu.

GÜNCEL 7.02.2024 12:10:17 63 0
Yeni Yale Akıllı Kamera serisi prestijli Red Dot Ödülünü kazandı

Akıllı ev güvenlik çözümlerinin lider sağlayıcısı Yale, en yeni iki ürünü olan Yale Akıllı İç Mekan Kamerası ve Yale Akıllı Dış Mekan Kamerasının prestijli Red Dot Ödülü'ne layık görüldüğünü duyurdu.

Uluslararası bir tasarım yarışması olan Red Dot Tasarım Ödülü, ürün ve endüstriyel tasarım, marka ve iletişim tasarımı ve tasarım konseptlerine yönelik olarak her yıl düzenleniyor. Yarışmayı kazananlara Red Dot kalite etiketi veriliyor. Red Dot Etiketi, iyi tasarım ve inovasyon için uluslararası alanda en çok aranan kalite simgelerinden biri olarak kabul ediliyor. Ödül kazanan iki akıllı kamera aynı zamanda 2023 Red Dot Yıllığı'nda da yer alıyor.

Red Dot jürisi, Akıllı Dış Mekan Kamerasının görüntüleme açısının bir kez seçildikten sonra kameranın çıkarılması veya yeniden takılmasından etkilenmemesinden övgüyle bahsetti.  Kamera USB kablo yönetimi ev gözetim sisteminde ek güvenlik sağlıyor, ayrıca ünite monte edildikten ve görüş alanı izlenecek alanla hizalandıktan sonra, pili şarj etmek için tek elle yuvasından çıkarılabiliyor. 

Jüri özellikle, Akıllı İç Mekan Kamerası’nın baş kısmının maksimum görüş alanı sağlamak için her yöne esnek bir şekilde hareket edebilmesini, kameranın dikkat çekmeyen görünümünü ve entegre kablo yönetim sisteminin duvara monte edildiğinde temiz bir görünüm sağlamasını da beğendiğini vurguladı.

Yale Akıllı Dış ve İç Mekan Kameraları

Kurulumu ve kullanımı kolay, her yerden, her zaman kontrol edilebilen yeni Yale Akıllı Kameralar, kullanıcılara Yale Home uygulamasındaki tek bir düğmeye dokunarak kolaylık ve gelişmiş güvenlik sunuyor. Kamera yelpazesindeki yapay zeka teknolojisi insan algılama, özelleştirilebilir bölge belirleme ve zamanlamayı etkinleştirme* özelliklerine sahip. Bu özellikler, kullanıcıların akıllı telefonlarına gönderilen yanlış veya yaygın bildirim tetikleyicilerinin seviyesini azaltıyor ve belirli alanların kaydedilmesini engelliyor. Bulut kaydı, evcil hayvan, kargo veya araç algılama gibi ek yapay zeka özelliklerine ihtiyaç duyanlar için bir abonelik planı da sunuyor. (*bu özellik çok yakında kullanıma sunulacaktır) 

Bu ürünlerin tümü Yale Akıllı Güvenlik Ekosisteminin bir parçası olarak sunuluyor. Yale Akıllı Alarm, Akıllı Görüntülü Kapı Zili gibi Türkiye’de çok yakında piyasaya sürülecek ürünlerin yanı sıra Bahçe ve Garaj Kapısı Akıllı Kilit Modülü ve Akıllı Depolama serisinden oluşan mevcut ürün yelpazesinin tümü, sezgisel Yale Home uygulaması kullanılarak kolayca kontrol edilebiliyor ve birbirine entegre edilebiliyor. 

Yeni ürünler hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Hibya Haber Ajansı