Yerel ve yaygın medya bu etkinlikte buluşuyor

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği, ?Yerel Medya ve Yaygın Medya Buluşuyor? etkinliğinin üçüncüsünü düzenliyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yapılacak etkinliğe Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ile gazeteci Nevzat Çiçek katılacak.

GÜNCEL 2.01.2015 15:21:25 1278 0
Yerel ve yaygın medya bu etkinlikte buluşuyor
Şanlıurfa Gazeteciler Derneği, 2015 yılı faaliyet programı kapsamında  “Yerel Medya ve Yaygın Medya Buluşuyor” etkinliğinin üçüncüsünü düzenliyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü alsancak escortiyle düzenlenecek etkinliğe Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ile gazeteci Nevzat Çiçek’in yanı sıra mülki idare amirleri, belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile medya mensupları katılacak. 10 Ocak Cumartesi günü 13.30’da Hilton Garden Inn Otel’de düzenlenecek etkinliğin ardından panel şeklinde “Medya ve Çözüm Süreci” konuşulacak.

Bu buluşma ile Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Gazeteci Nevzat Çiçek, bilgi ve tecrübelerini Şanlıurfa’da görev yapan medya mensuplarına aktaracak. Uydudan da yayınlanacak etkinlik için Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, “Şanlıurfa’da görev yapan tüm medya mensupları davetlidir” dedi.