Yıldız ?Ceylanpınar?da farklılık yaratacağız?

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Ceylanpınar?daki spor tesislerini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SPOR 5.09.2013 18:00:22 1791 0
Yıldız ?Ceylanpınar?da farklılık yaratacağız?
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Ceylanpınar’da farkındalık yaratacak ve bölgedeki her yaştan vatandaşların spora katılmalarını sağlamak amacıyla ciddi yatırımlarda bulunduklarını ifade etti.
Viranşehir’de yapılan Gençlik Merkezi ve Ceylanpınar’daki sentetik çim sahayı  yerinde inceleyen Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ’’Ceylanpınar’daki sentetik çim sahamızın çalışmaları tüm hızıyla sürmektedir.  En kısa zamanda çalışmalarımızı bitirip, bölgedeki her yaştan vatandaşımıza  spor ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak istiyoruz’’diye konuştu.
Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’in de bir an önce çalışmaların bitirilmesi noktasında talimatları olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,’’  Bu doğrultuda çalışmalarımızı bir an önce bitirmek için vargücümüzle çalışıyoruz’’dedi.