Yine Antep Deresi, Yine Geçici Çözüm

Ceylanpınar Belediyesi, ilçenin ortasından geçen Antep Deresi?nde temizlik çalışmalarını tekrar başlattı. Vatandaşlar ise kalıcı çözüm istedi.

YEREL 24.10.2014 14:18:04 1920 0
Yine Antep Deresi, Yine Geçici Çözüm
5 kilometre uzunluğunda olan ve ilçenin içerisinden geçen Antep Deresi, Belediye ekiplerince iş makineleriyle temizleme ve ilaçlama çalışmalarına başlandı. Antep Deresi’nde başlatılan çalışmalarda dere yatağına indirilen küçük kepçelerle temizlik çalışmaları, daha sonra ilaçlama ekipleri tarafından kireçlenerek mikrop ve haşerelere karşı ilaçlanıyor.

Çevre sakinleri, İlçe Belediyesinin başlattığı çalışmalardan dolayı memnun. Fakat belediyenin geçici çözümler yerine, kalıcı çözümler üretmesini istediler.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran ise Antep deresi çalışmalarını yerinde inceledi. Daşkıran ’’Ceylanpınar Belediyesi olarak 6 ay içinde Antep Deresi’ni ikinci kez temizleyerek halkımızı kötü kokulardan rahatsız olmamaları için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Antep Deresi’ne yakın yaşayan vatandaşlarımızı artık bu kötü kokulardan rahatsız olmayacaklar’’ dedi.