Zabıta Müdürleri 3. İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığını tarafından düzenlenen zabıta birimlerinin 3. İstişare toplantısı yapıldı.

GÜNCEL 26.02.2016 16:45:50 1218 0
Zabıta Müdürleri 3. İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi
Her ay bir ilçede gerçekleştirilmek üzere oy birliği ile karar verilen ve tüm il ve ilçelerin Zabıta Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen 3. İstişare toplantısı Harran ilçesinde gerçekleşti. Tüm il ve ilçelerin katıldığı 3. İstişare toplantısında Seyyar Satıcılar, Kaldırım İşgalleri ve Ruhsatsız İş Yerlerinin sorunları görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Zabıta Müdürlerinin bir araya denizli escortği 3. İstişare toplantısı verimli olarak gerçekleşti.
 
Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Zabıta Müdürü Necati Özdemir, ‘’Gerçekleşen toplantı oldukça yerinde ve yapılması gereken toplantıydı. Ruhsatsız işyerlerinin tespiti ve mühürlemelerinin yanı sıra bir çok konuyu bu tür istişare toplantılarında görüşerek ilçemizdeki sıkıntıları aktardık. Meslektaşlarımızla birlikte istişare toplantımızda fikir alışverişinde bulunduk‘’ifade etti.