Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Çağatay ÇAKAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt ile birlikte Pınar İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
2025–2026 Eğitim Öğretim Dönemi'nin yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, sınıfları tek tek gezen Kaymakam ÇAKAL,ve müdür KURT öğrencilerle yakından ilgilenerek karnelerini takdim etti. Öğrencilerin heyecanına ortak olan ÇAKAL, başarılarından dolayı onları tebrik ederek tatil dönemini verimli ve sağlıklı geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.
Ziyaret sırasında öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam ÇAKAL ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan Kurt, eğitim camiasının özverili çalışmalarına teşekkür ederek öğrencilere yönelik yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Karne töreni, öğrenci ve öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.