Ceylanpınar Kaymakamlığın` da 23 Nisan Temsili Makam Devri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile her yıl düzenlenen temsili makam devri ile bu sene İlçe Kaymakamlığı TOKİ İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi temsil etti.

EĞİTİM 23.04.2016 13:19:04 2377 0
Ceylanpınar Kaymakamlığın` da 23 Nisan Temsili Makam Devri
İlçe Kaymakamı Ahmet KARATEPE tarafından karşılanan temsili Kaymakam Zeynep Sude ÖZTÜRK’e temsilen devraldığı Kaymakamlık Makamı hakkında bilgi veren Kaymakam karatepe, Kaymakamlık Makamının ilçenin başı ve temsilcisi olduğunu; ayrı ayrı her bir Bakanlığın ve ayrıca bütün olarak Hükümetimizin ilçede temsilcisi olduğunu hatırlatarak, temsili Kaymakam Zeynep Sude ÖZTÜRK’ün şahsında, tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
 
Makamı devralan temsili Kaymakam Zeynep Sude ÖZTÜRK de idealinin Kaymakam olmak olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirtti.
 
Akabinde okullarla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürünü arayıp talimat veren Kaymakam Zeynep Sude ÖZTÜRK’e ve arkadaşlarına İlçe Kaymakamı Ahmet KARATEPE de çeşitli hediyeler vererek onlara Hükümet Konağı çıkışına buca escort eşlik etti.
 
Temsili Kaymakam Zeynep Sude ÖZTÜRK’e arkadaşları İrem NEBATİ, Ömer RÜZGAR ile Öğretmenleri Seda MAVZER ile Okul Müdürü Abdullah ÇAÇA eşlik ettiler.