Ceylanpınar Belediye Başkanı Uğur Kahraman Gençlerin Derbi Maçını İzledi

.

YEREL 27.06.2024 22:24:00 126 0
Ceylanpınar Belediye Başkanı Uğur Kahraman Gençlerin Derbi Maçını İzledi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Uğur Kahraman, Urfa U13 Futbol liginde mücadele eden, Ceylan Yurdu Spor ile Ceylanpınar Spor arasında oynanan derbi maçını izleyerek takımlara destek verdi. 

Ceylanpınar’da ki Spor faaliyetleri ve sporculara destek vermeye devam eden belediye Başkanı Uğur Kahraman, Urfa U13 Liginde mücadele eden ilçemiz takımlarının Ceylanpınar İlçe Stadında oynan 6’ncı hafta lig müsabakasını seyretti. Kahraman, ligde 3’ncü sırada bulunan Ceylanpınar Spor ile 6’ncı sırada ki ilçenin takımı CeylanYurdu Spor arasında oynanacak maç öncesi iki takımın oyuncularıyla bir araya gelerek başarılar diledi. Takımların teknik kadrosu ve sporcularla toplu fotoğraf çekinen Kahraman daha sonra büyük çekişmeye sahne olan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçı izledi. 

Takımların ligin son haftası olan önümüzde ki hafta Urfa deplasmanında rakipleriyle karşılaşacak. Ceylanpınar Spor ligde lider durumda bulunan Güneş Spor, Ceylan Yurdu Spor ise Urfa takımlarından Çamlıca Spor ile karşı karşıya gelecek.