Tarih: 19.09.2024 00:58

Ceylanpınar Belediye Başkanından Amatör Spor Kulüplerine destek

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) yönetimi ile Ceylanpınar amatör spor kulüpleri temsilcileri Ceylanpınar Belediye Başkanı ziyaret etti.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Adnan Yükselir, Genel Sekreter Murat Basyan ile Ceylanpınar Demirspor Kulübü Başkanı aynı zamanda ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Karakaya, Takımın Deknik Direktörü Nedim Hatipoğlu, Ceylanpınar Belediye Spor Kulüp Başkanı Edip Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümran Akın, Hakkı Bozkuş, Kendal Dağtekin ve Takım Hocası İsmail Kılıvan’dan oluşan heyet Ceylanpınar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Uğur Kahraman ve Dilan Ablay Saldanlı tarafından ağırlanan heyetin ziyaretinde ağırlıklı olarak amatör spor kulüplerinin dünü, bugünü, geleceği ile gençlerin kötü alışkanlıklardan korunabilmesi için amatör sporların hayatta ki yeri konuşuldu. ASKF Başkanı Yükselir, Ceylanpınar Belediyesi’nden amatör kulüplere özellikle ulaşım ve malzeme konusunda destek istedi. Kahraman ise yönetime geldikleri andan itibaren kısıtlı imkanlarına rağmen, hiç ayırım yapmadan, talep halinde tüm spor kulüplerine destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Amatör spor kulüplerinin durumları ve mevcut sorunları hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Kahraman, Ceylanpınar’da spor ve sportif faaliyetleri yakından takip ederek her zaman destekleyeceklerini taahhüt ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —