Ceylanpınar Belediye Spor lige iddialı hazırlanıyor

.

YEREL 30.09.2024 02:33:00 244 0
Ceylanpınar Belediye Spor lige iddialı hazırlanıyor

Urfa Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Ceylanpınar Belediye Spor, ligin başlamasına az bir süre kala çalışmalarına hız verdi.

2024-2025 sezonunda Urfa Süper Amatör liginde mücadele edecek olan ilçemiz spor kulüplerinden Ceylanpınar Belediye Spor, 12 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan lig için hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan dış ve iç transferlerle dikkat çeken ve geniş kadrosuyla ligin iddialı takımlarından biri haline gelen belediye spor idmanlarına Ceylanpınar İlçe Stadyumunda devam ediyor. 12 takımın yer aldığı Süper Amatör liginde şampiyon olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren takımın Teknik direktörlüğünü İsmail Kılıvan ile Metin Uzun yapıyor.

Uzun bir süredir lige hazırlandıklarını belirten Kulüp Başkanı Edip Çelik, şu ana kadar 4’ü dış olmak üzere yaptıkları transfer ve çalışmalarla ligin en iddialı takımlarından biri haline geldiklerini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, kendilerini destekleyen Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Ceylanpınar halkına teşekkürlerini dile getirdi. Takım Hocaları Metin Uzun ile İsmail Kılıvan da takımın hazırlık çalışmaları ve takım kadrosu hakkında bilgiler verdi.

Takımda yer alan futbolcular ise 12 Ekim Cumartesi günü Ceylanpınar İlçe Stadında Hilvan Belediye Spor ile oynayacakları sezonun ilk maçı için Ceylanpınar halkını takımlarını desteklemek üzere maça davet etti.