Ceylanpınarlı Engelliler yine sahipsiz kaldı

Türkiye?nin sınır noktasında bir ilçe Suriye ile sınır, Türkiye?nin en büyük çiftliğine sahip ve her şehirden ve hepsi bir birinden değerli insanlardan oluşan ilçe ve bu ilçenin sahipsiz takımı.

SPOR 20.05.2013 12:11:16 3733 0
Ceylanpınarlı Engelliler yine sahipsiz kaldı
Ceylanpınar tarihinde bir ilk ve bir ilk yazmaya çalışan Engelsiz Ceylanlar, Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Ceylanpınar’da Profesyonel lige adım atma yolunda iyi bir adım ve iyi bir başlangıç noktasında. Ceylanpınar’ı 1. Lig’de temsil etme gururu ve sevincini yaşayamama korkusu içindeler.
Aynı kulvarda ve aynı yolu kat eden 12 Takım arasında belki de en düşük maliyete sahip tek takım. Play off müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımlar büyük mücadeleye 8 gün kala ya belediye bünyesi ya da herhangi bir kamu kurum bünyesi tarafından tüm imkânlar seferber edilerek kampa alınmış ve takımlar kamplarda motive edilerek direnç sağlamaya çalışılmaktadırlar. Oysa Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Play Off müsabakalarına nasıl gidilir telaşında. Her kurumun her bireyin Sahip çıkması gerekirken maalesef hiç bir kamu kuruluşu STK ve benzeri kurumlar sahip çıkmamışlardır. Bu yüzdendir ki Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Metin İdoğ’un diyeceği tek şey var. ‘’ Biz inandık ve inanmaya da devam edeceğiz ‘’