Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan bütün ilçelerde uygulanacak geniş kapsamlı bir spor proje .müjdesi.

.

SPOR 3.10.2024 14:13:00 76 0
Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan bütün ilçelerde uygulanacak geniş kapsamlı bir spor proje .müjdesi.


Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bütün ilçelerde uygulanacak geniş kapsamlı bir spor projesi çalışmasını başlatmayı hedeflediklerini belirtti.

Göreve getirildiğinden bu yana Şanlıurfa’nın genç nüfusuna her zaman dikkat çeken ve spora büyük bir önem veren Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’nın bütün ilçelerinde uygulanacak olan kapsamlı bir projenin çalışmalarını başlattıklarının müjdesini verdi.

Resmi X hesabından müjdeyi veren ve Şanlıurfa’nın Türkiye'nin en genç nüfusa sahip olduğunu ifade eden Vali Hasan Şıldak, Genlik Spor İl Müdürü Halil Eren ve a İl Millî Eğitim Müdürlü Asım Sultanoğlu ile bir araya geldi.

Kentteki bütün ilçelerde uygulanacak olan bu uygulamanın bir spor projesi olduğunu belirten Şıldak, bu projenin gençlere büyük katkı sağlayacağını söyledi.,

Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan büyük müjde: Bütün ilçelerde uygulanacak!

“GENÇLİĞİMİZİN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Konu ile ilgili yaptığı paylaşımda Vali Şıldak,  “Şanlıurfa’da bütün ilçelerimizde uygulanacak geniş kapsamlı bir Spor Projesi Çalışması başlatmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin en genç nüfusa sahip Şanlıurfa'da spor alanında attığımız bu adımın gençliğimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz…”dedi.