Ceylanpınar?da PTT Rezaleti

Ceylanpınar PTT Şubesi?nde tek gişeden işlem yapılması vatandaşı isyan ettirdi.

YEREL 18.06.2014 12:37:59 3370 0
Ceylanpınar?da PTT Rezaleti
Ceylanpınar’daki PTT Şubesi’nin tek gişe ile hizmet vermesi vatandaşları canından bezdirdi. Maaşlarını ve işlemlerini tek gişeden yapan vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kalıyor.
‘’BU REZALETİ ARTIK GÖRÜN’’
80 bin nüfusu olan bir ilçede PTT Şubesi’nin 1 görevli ve 1 gişeyle hizmet vermesi ile yaşanan sıra rezaleti vatandaşları isyan ettirdi. Fatura, su, elektrik, havale, kargo, telefon ve maaş işlemlerini tek bir gişe ile yapmaya çalışan Ceylanpınar PTT Şubesi, vatandaşlardan büyük tepki alıyor. Sıra bekleyen vatandaş ‘’5 dakikalık işlem için yaklaşık 1 saattir burada bekliyorum. PTT tek görevli ve tek gişeyle hizmet verdiği için uzun kuyruklar oluşuyor, personele ihtiyaç var. Zaman zaman vatandaşlar arasında tartışma çıktığı da görülüyor " dedi.
‘’PTT MEMURLARI VE VATANDAŞ KARŞI KARŞIYA GETİRİLİYOR’’

PTT Ceylanpınar Şubesi bu güne buca escort sunulan güzel hizmetler halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Fakat yaşanan personel sıkıntısı, oraya gidenleri bin pişman ediyor. Nüfusu 80 bini bulan ilçede bu şube bir personelle nasıl hizmet verecek, 3 ayda bir yaşlıların aldığı aylık onlar için çekilmez bir ızdıraba dönüşüyor. Buna bir de öğrenci paraları eklenince tablo içinden çıkılmaz bir hal alıyor.  PTT’de yaşanan sorunlar hem personeli hem de vatandaşı zor durumda bırakıyor.