Ceylanpınar?ın Gururu Engelsiz Ceylanlar, 1. Lig?de?

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye 2.Lig B grubunda mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol takımı, mücadele ettiği 2 Lig B Grubunda namağlup olarak play-off maçlarına kalmayı başarmıştı.

SPOR 26.05.2014 12:56:51 2430 0
Ceylanpınar?ın Gururu Engelsiz Ceylanlar,  1. Lig?de?
Kayseri’deki 1. Lig’e yükselme müsabakalarındaki ilk maçı İskenederun Bedensel Engelliler Basketbol takımını 75-53 yenen Ceylanpınar’ın gururları, ikinci maçta Van Bedensel Engellileri 86-19 gibi farklı skorla yendi. Müsabakadaki üçüncü maçta Aydın Bedensel Engelliler Baketbol takımını 102-44 yenen Ceylanlar, 1 Lig’e yükselmeyi başardı.

Engelsiz Ceylanlar, Salı gününden itibaren, kendi gibi 1. Lige yükselen 4 takım ile kendi aralarında maç yapacaklar.

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Taş, 1. Lige çıkmak için çok emek harcadıklarını söyleyerek “1. Lig’e çıkmak bizim için çok önemliydi. B Gurubunda namağlup olarak buraya denizli escortk. Ben tüm sporcularıma, hocama, maçlara gelemeyen fakat bizi bir an olsun yalnız bırakmayan Ceylanpınar’a teşekkür ediyorum. 1. Lig yolunda çok zorluk çekmemize rağmen çok büyük başarılara imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.